21 Mart 2016 Pazartesi

Hoş Geldin Bebek

Hoş geldin bebek

Proje kapsamında 1. (yaş 0-1 arasında) Down sendromu ile bebekler kısa sürede tespit edilecek ve hastanelerde veya proje ortakları Hoş Geldin Bebek evlerinde ve gönüllüler tarafından tercihen ziyaret edilecektir. (Aile ziyareti reddeder durumunda, iletişim bilgileri ailelere bırakılır ve ailelerin talebi üzerine ziyaret edilmektedir)

Sağlık görevlilerimiz Ziyarette, beslenmesi A.Ş. bakımı aileye yeni doğan bebek ile annenin doğum sonrası dikkat etmesi gerekenler baby shower Bilgiler veriyor. Aile, DAHA SONRA yaşanabilecek problemler ya da sormak istedigi sorular Konusunda da sağlık görevlilerimize, 0850 455 02 65 numaralı telefonu arayarak danışabiliyor.

2. evlerinde Down sendromlu bireyleri ziyaret ve sağlık kontrolü listelerine veya bireysel sağlık problemlerine göre göre hoşgeldin bebek takip, bilinçlendirmek / bilgilendirme ve sosyal yaşam ve faaliyetlerin içine dahil edilmesi için faaliyetler yürütmek.

Yeni doğan erkek bebek için Tüm hediyeler bu kutunun icinde Toplandı. Bebeğin odasını şenlendirecek bu kurabiye kutusunun icinde yok yok! Hoşgeldin Bebek Erkek hediye kutusu birçok bebeğin ihtiyacını karşılayacak Tüm hediyeleri Bir butik kurabiye topladı. Üst zıbından Peluş ayıya, patikten çantaya Kadar onu şey bu Özel hediye sepetinin icinde. Bebekler bu hediye kutusu ile çok mutlu olacak! İçindekiler: 1 adet Üst zıbın, 1 adet patikli alt, 1 çift eldiven, 1 adet şapka, 1 adet Peluş Oyuncak, 1 adet Atlet, 1 adet külot, 1 adet önlük.

Bulut mu olsam, gemi kına kurabiyesi yoksa, balık mı olsam, yosun mu yoksa? .. Ne o, ne o, o ne. Deniz oğlum, bulutuyla, gemisiyle, balığıyla, yosunuyla, olunmalı.

2. ziyaretler, bir doktor ile Down sendromlu bir çocuk / çocuk babasıdır bir aile eşliğinde bir psikolog yapılacaktır. Ziyaret sırasında, bebek (0-1), çay kurabiyesi  Aşağı sendromlu yaşlı birey ile ailelerin belirlenen ihtiyaç listelenen öğeler aşağıda teslim edilecektir. Onlar Down sendromlu ve kapsamlı bilgiler yapılması gerektiğini ve hangi situtations karşılaşılabilecek ne paylaşılacak haberdar olmak willl.

5. brifing toplantısı her ay yapılacaktır. Bu toplantılarda, uzman personel yer alacak ve vb psikoloji, phyisioteraphy, nişan kurabiyesi yaşam üzerine eğitim vermek. Mekan ve toplantı zamanı bu adreslerden ilan edilecektir:

ailelerin istekli ve proje personeli sormak 4. Eğer çocuk sağlık kayıtları sınav kayıtları (AER) sonra, sağlık kontrol listeleri söz kurabiyesi göre takip edilecektir, onların bilgilerini tahsil edilecektir yazılımı içine kayıt edilecektir Proje kapsamında yazılmış ve sağlık takip metin SMS ve e-posta yoluyla ailelere gönderilecek.

Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın en zor günlerinde yanlarında olmak ziyaretinde acılarını Paylaşmak Için şeker hamuru Taziye Ekibi 2014 Yılında 1008 cenaze evini Ziyaret Etti. Üç görevliden OLUŞAN ekip; cenaze listelerini günlük Olarak takip ederek acılı ailelere ulaşıyor, belediyemiz adına başsağlığı dileklerini iletiyor. şeker hamuru kurabiyesi helva ikramında Bulunan Ekibimiz, ziyaretinde Talep Ihtiyaçları da Tespit ederek, gegbekli yardımların yapilmasini sağlıyor.

Proje kapsamında 3. yaş grubu 0-1 ve ebeveynleri üzerinde Down sendromlu çocuklarımız randevu aldıktan sonra daha deneyimli aileler tarafından ziyaret edilecektir. Ziyaret sırasında, farklılaşan hepsi sorularınızı mümkün sevgili kurabiyesi bir Down sendromu kılavuzu sunulacaktır. Brifingler ve yetiştirme bilinci faaliyetleri yapılacaktır.


http://www.sirinkurabiye.com